Ballina / Lajme / Maqedoni / Dimitrievski premton gazësjellës prej Kumanove në Likovë, çerdhe e garazha shumëkatëshe

Dimitrievski premton gazësjellës prej Kumanove në Likovë, çerdhe e garazha shumëkatëshe

Maksim Dimitrievski, kandidat i LSDM për kreun e komunës së Kumanovës sot para qytetarëve të kësaj komune ka premtuar se do të bëj gazifikimin nga Kumanova deri në Likovë, ndërkohë që ka premtuar ndërtimin edhe të dy çerdheve të reja, si dhe vendosjen e rendit në komunikacion në gjithë qytetin, derisa si zgjidhje e këtij problemi ka premtuar ndërtimin e garazheve shumëkatëshe. Më tej, Dimitrievski sot ka takuar qytetarë edhe në tregun në Konjare të cilët e kanë pritur ngrohtë atë duke i dhënë kështu mbështetje për më 15 tetor.

Loading...

Shikoni gjithashtu

Elezi: Përshendesim vendimin e Bordit të drejtorëve të Bankës Botërore për miratimin e kornizës katërvjeçare për partneritet me Maqedoninë Veriore

“Përshëndesim vendimin e Bordit të drejtorëve ekzekutiv të grupit të Bankës Botërore që sot e …