Ballina / Lajme / Disa informacione për vajzën e re që ka vendosur ti futet politikes në këto zgjedhje lokale.. FOTO
Loading...

Disa informacione për vajzën e re që ka vendosur ti futet politikes në këto zgjedhje lokale.. FOTO

Në këto zgjedhje lokale partitë politike kanë freskuar lista me emra të rinj, kështu veproj dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dega në Gjakovë. Pjesë e listës për asamble është vajza bukuroshe Pranvera Gjocaj, një vajzë mjaftë e përgatitur. Pranvera ka magjistruar në South East European University departamenti i shkencave politike, njëherit vjen nga një familje intelektuale dhe me vlera të larta kombëtare. Është vajza e veteranit të luftës dhe arsimit Avdyl Gjocaj, njëherit edhe motra e katër luftëtarëve dy prej të cilëve invalid të luftës. Kjo vajzë e re pret mbështetjen e qytetarëve të komunës së Gjakovës në zgjedhjet e 22 tetorit në të cilat garon me numër 27. Shpresojmë të kemi pjesë të listave sa më shumë kandidat si Pranvera që din dhe mund të ja dalin me përgjegjësit qe i ngarkon besimi i qytetarit.

  

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …