Ballina / Show Bizz / Muzike / Dj FLAMÈ nuk ndalet me aktivitete (Evente’, Kursin Vallzimit )
Loading...

Dj FLAMÈ nuk ndalet me aktivitete (Evente’, Kursin Vallzimit )

Grupi Maadlinkz me koreograf Shqipron Sinani (DJ FLAME vazhdojnë te jenë aktiv nepër evënte ndryshme me disa ndryshime me Risi nga valltaret grupit duke bere mbremjet tona ma aktrativë.

Duke performuar gjate performances si DJ , por edhe paraqitje vallzimi moderne , kjo ide ka bere antaret grupit edhe me aktive

Perveq saj po jonë edhe neper Projekte ndryshme “video klipe” koncerte etj. Grupi Maadlinkz vazhdon me ushtrime regullta ..tani me lokacion te ri ne Qytetin e Ferizajt tek Qendra “Fuego Loco” Center te gjithe ata qe kanë deshirë te behën pjesë : munden kontakt ;044/288-885

Loading...

Shikoni gjithashtu

Besim Mehmeti: Sinqeriteti, besnikëria dhe puna, çelës i suksesit

Shqiptarët janë të suksesshëm në mbarë botën, në shumë fusha, por nuk harrojnë dhe humanizmin. …

Loading...