Ballina / Show Bizz / ”Dorentina Pejes” nga Zena Aliu (Video)
Loading...

”Dorentina Pejes” nga Zena Aliu (Video)

Muzika Popullore Shqiptare, përbën një ndër pasuritë më të çmuara të vendit. Folklori muzikor bën një jetë aktive edhe sot, ndërkohë që gjurmët e ti jane qe nga lashtësisë. Folklori muzikor shqiptar e bën jetën e vet në një ndarje specifike, që lidhet me format e të shprehurit muzikor dhe me tipet kryesore të instrumenteve të përdorur.

 

 

Kur bëhet fjalë për muziken folklorike si dhe atë popullore pa dyshim një ndër artistet me të njohur është këngetari Zena Aliu. Këngëtari në fjal ateron në skenen muzikore prej shume viteve, dhe gjithë këto vite karier sigurisht që kane bërë të mundur që emri ti të jetë një emer i rëndesishëm i industris muzikore shqiptare.

 

Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Zena Aliu të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara . Kënga e re nga Zena Aliu mban titullin “Dorentina Pejes” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive.

https://www.youtube.com/watch?v=JhlUf3S4_5U

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …