Ballina / Show Bizz / Due Palme bashkon vipat e Tiranës
Loading...

Due Palme bashkon vipat e Tiranës

Një seri eventesh ekskluzive janë zhvilluar këtë javë nëpër Tiranë. Mos u habisni pse nuk jeni njoftuar. Konceptimi i eventeve ishte i tillë që të mos kishte më shumë se 15 të ftuar.

Kantina e famshme italiane i kërkoi agjensisë së komunikimit Fenix ide për etiketat e saj dhe kurorën “Selvarossa” që sapo është shpallur më e mira në Itali.

Aktorë, biznesmenë, këngëtarë e gazetarë ishin kryesisht të përzgjedhurit për të degustuar etiketat e kantinës puljeze!
Shumica krahas degustimit pati mundësinë të personalizonte gotën e verës me të cilën do konsumojë në të ardhmen pijen më të dashur në botë.

Për më shumë hidhini një sy fotove!

  

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …