Ballina / Show Bizz / E shkuara e errët e Këngetarit Shqiptar FOTO-VIDEO
Loading...

E shkuara e errët e Këngetarit Shqiptar FOTO-VIDEO

I rrethuar me jetë lulsoze nga të gjitha anet shumë nga fansat bënin pytje vetës qfarë po ndodhë me Orges Qaton apo i njohur ndryshe me emrin artistik Alores. Pushime në resorte luksoze, klipe super të shtrejta jetë të nivelit shumë të larte i rrethuar me femra sexy të gjitha këto kanë nje pikpytje nga vjen kjo pasuri. . Epo disa foto qe po qarkollojn në rrjetin socile Facebook na bënë të dyshojm që Orges Qato është pjesë e grupit më të rrezikshem ne Europ apo i njohur ndryshe si Zimateblan. . Ende nuk dihet nese Orgesi është pjesë e ti apo thejesht ka shoqeri me ndonje prej antarv e grupit mirpo thjesht nje djalosh kaq simpatik dhe i sukseseshem si ai na be te dyshojm ne gjtithqka qe posto

Loading...

Shikoni gjithashtu

Avokati Bledar Gashi – Nuk ka as një provë që klienti im Gazmend Halilaj të dënohet!

Unë si avokat mbrojtës i kolegut tim z. Gazmend Halilaj ku unë jam avokat  së …

Loading...