Ballina / Show Bizz / Famë apo dashuri – Çfarë sugjeron Strongz?
Loading...

Famë apo dashuri – Çfarë sugjeron Strongz?

Famë apo dashuri? Kjo është çështja. Strongz ka publikuar këngën më të re vetëm pak ditë më parë dhe e ka dhënë përgjigjen. Sigurisht që të dyja janë të lakmuara, por çfarë nëse duhet të zgjedhësh mes tyre?
Strongz dhe kënga “Fame or love” sugjeron “real love” dhe jo plastik.
Ritmi që shoqëron tekstin është fantastik.

Për të gjithë të dashuruarit pas muzikës. Këtë ishim duke pritur!

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …