Ballina / Lajme / Kosovë / Flet Kujtim Selmanaj per kryetarin e Pejes “Gazmend Muhaxheri”
Loading...

Flet Kujtim Selmanaj per kryetarin e Pejes “Gazmend Muhaxheri”

Ketu ne keto foto pasqyrohet qarte puna e kompanise “Ambienti” e Pejes e cila e ka per obligim pastertine e qytetit e qe paguhet me taksat e qytetareve.

Si per ironi keto dite kryetari i Pejes Gazmend Muhaxheri per mos punen e saj e ka shperbly jashta cdo rregulli ligjor edhe me nje kontrate ne vlere prej me shume se 2 milion euro per pastrimin edhe te objekteve komunale dhe per sigurimin fizik te tyre.

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...