Ballina / Show Bizz / Godet biznesmeni më i ri, sjellë stilin Italian në Shqiperi (Foto-Video)
Loading...

Godet biznesmeni më i ri, sjellë stilin Italian në Shqiperi (Foto-Video)

William Zeneli është këngëtari nga Shqipria që përveq sukseseve të një pas njëshme në muzik tani i është qasur fuqishëm biznesit. Fama që mori nga muzika i siguroi temele të forta në biznes. Durresi është qyteti që biznesmeni i ri vendosi të investoi.
BOGA LOUNGE është lokali më i ri në këte qytet , me një stil komplet Italian , me menu komplet sipas standarteve Italiane dhe si risia e keti lokali janë koktelet që janë komplet ndryshe nga lokalet në vend . Boga LOUNGE gjendet tek Sheshi Taulantia,1 .
Përballë Torres Veneciane. Ky lokal bënë diferencen nga lokalet tjera të zones dhe pikerisht për këtë është nder lokalet më të frekuentuara të vendit. Përndryshe në aspektin profesional William njehet me emrin artistik si 1Million. Artisti në fjal momentalisht është në bisedime me grupin Amerikan G-unit, grup ky i 50 cent. I kontaktuar nga portali ynë William potencoi që së shpejti do ketë projekte surpëris nga bashkpunimi me grupin e 50 cent. Kënga e re nga 1Million mban titullin “Bomboclat” dhe menjëher pas publikimit është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shum pozitive .
https://www.youtube.com/watch?v=HzfM8mHlcFA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3R1f7XtVwZDb3Kq8HzzRtPLdeze3i5UDhpYWwKsgD90hzfwS_ccYy4WTc

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …