Ballina / Lajme / Hajdutët vjedhin komplet swararovski nëvlerë 15 mijë euro

Hajdutët vjedhin komplet swararovski nëvlerë 15 mijë euro

Sipas njoftimit të MPB-së, hajdutët kan hapur deren e blinduar të një banese në Shkup, duke vjedhur një komplet swarovski dhe dy ora dore.

Gjësendet e vjedhura sipas llogarisë bëjnë mbi 15 mijë euro. Hajdutët e an shfrutëzuar rastin kur pronarët e banesës nuk kan qenë aty.

Ndërsa vjedhje të shpeshta dhe thyerje të banesave janë shpeshtuar në Shkup, ditëve të fundit.

 

/MegaPress.AL/

Loading...

Shikoni gjithashtu

Elezi: Mekanizmi i Faktoringut mund të përmirësojë likuiditetin e kompanive vendore

Sot është mbajtur Konferenca e parë regjionale në temë ‘Faktoringu si mënyrë alternative për financim”, …