Ballina / Lajme / Kosovë / Haradinaj: Duhet sa më shpejt ta çrrënjosim korrupsionin
Loading...

Haradinaj: Duhet sa më shpejt ta çrrënjosim korrupsionin

Në tryezën e organizuar nga Zyra Kombëtare e Auditimit, u prezantuan çështjet kryesore të auditimit për vitin 2016.

Ekonomia në Kosovë nuk mund ta përballojë korrupsionin në këto përmasa!

Është momenti i fundit kur duhet të kalojmë në një etapë tjetër në Kosovë, kur me çrrënjosjen e korrupsionit ndriçojmë të ardhmen e fëmijëve tanë.

Qeveria e Kosovës do t’i trajtojë seriozisht, me masa proaktive, rekomandimet nga raportet e auditimit.

Si Kryeministër, do të prijë në luftën kundër korrupsionit dhe nuk do të zbrapsem nga kjo rrugë, ka postuar në faqen e tij zyrtare në rrjetin social Kryeministri i Republikes së Kosovës z. Ramush Haradinaj.

/MegaPress.al/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …