Ballina / Lajme / Kosovë / Haradinaj mer pjesë në konferencën me temë “Agjenda për Reformën Evropiane (ERA)”

Haradinaj mer pjesë në konferencën me temë “Agjenda për Reformën Evropiane (ERA)”

Në konferencën me temë “Agjenda për Reformën Evropiane (ERA)”, e organizuar nga Grupi për Hulumtimin e Politikave në Ballkan, diskutuam për arritjet, sfidat dhe hapat konkretë për zbatimin e kësaj agjende.

Shtylla kryesore të ERA-s janë Qeverisja e Mirë dhe Sundimi i Ligjit, që rezultojnë me lehtësim dhe përshpejtim të reformave edhe në fusha tjera dhe në këtë drejtim, Qeveria e Republikës së Kosovës.

Me të gjithë mekanizmat e saj, është e fokusuar dhe ka rritur intensitetin e punës për të zbatuar të gjitha obligimet e dalura nga ERA dhe MSA, e cila është e fuzionuar në planin e veprimit tonë, në kuadër të planit qeverisës.

/MegaPress.al/

Loading...

Shikoni gjithashtu

Takim në Qipro i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të ndryshme të BE-së, pjesëmarës edhe Doc. Dr. Festim Halili

Në Limassol të Qipros është mbajtur takimi i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të …