Ballina / Lajme / Kosovë / Haradinaj: Mos lejojmë depërtimin e ekstremizmit te fëmijët tonë

Haradinaj: Mos lejojmë depërtimin e ekstremizmit te fëmijët tonë

Bashkë, unikë dhe të vendosur të mos lejojmë depërtimin e ekstremizmit te fëmijët tonë. Është detyra jonë t’i mbrojmë dhe shpëtojmë ata nga ideologjitë që çojnë kah radikalizmi dhe ekstremizmi i dhunshëm.

Shkollat janë vendi ku duhet të zhvillohet beteja për të parandaluar këtë dukuri negative, përmes edukimit dhe debatit të hapur.

Të gjitha rrugët dhe mjetet e nevojshme do t’i përdorim që të dalim fitimtarë ndaj çfarëdo ekspozimi negativ që kanosë rininë tonë. Ka shkruar Kryeministri i Kosovës z. Ramush Haradinaj.

 

/MegaPress.AL/

Loading...

Shikoni gjithashtu

Aktivistja shqiptare,mes Europes:Shoqatat globaliste serbe te grave, s’njohin viktimat e dhunes seksuale te Kosoves.

Pas një konference në Bruksel për sigurine e shteteve me rastin e 10 Vjetorit të …