Ballina / Lajme / Kosovë / Haradinaj sot ka takuar Raportuesin Special të Kombeve të Bashkuara
Loading...

Haradinaj sot ka takuar Raportuesin Special të Kombeve të Bashkuara

Tortura përbën një nga sulmet më brutale mbi dinjitetin njerëzor dhe është një nga shkeljet më serioze e të drejtave të njeriut

Sot, prita në takim Raportuesin Special të Kombeve të Bashkuara për torturën dhe trajtimin ose ndëshkimin e egër, çnjerëzor ose poshtërues, Nils Melzer.

E njoftova se, ne, si Kosovë, i kemi të përfshira të gjitha standardet në legjislacionin tonë dhe se jemi të përkushtuar maksimalisht, që personave që bien ndesh me ligjin t’u sigurojmë kushte dhe trajtim human dhe të dinjitetshëm, konform standardeve ndërkombëtare për të drejtat e njeriut. Ka shkruar në Facebook z. Ramush Haradinaj.

/MegaPress.al/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …

Loading...