Ballina / Lajme / Kosovë / Haradinaj viziton shtetin e Iowas
Loading...

Haradinaj viziton shtetin e Iowas

Në shënim të jubileut të dhjetë të pavarësisë, u mblodhëm bashkë në Konsullatën e Republikës së Kosovës në shtetin Iowa me miqtë e Gardës Kombëtare, përfaqësues të institucioneve publike, të botës akademike, si dhe bashkatdhetarë. 

Shteti i Iowas na ka mbështetur në vazhdimësi në ngritjen e kapaciteteve të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe në profesionalizimin e saj. Fokus për të ardhmen do të jetë aftësimi i rinisë sonë dhe për këtë përfaqësuesit e universiteteve të Iowa-s shprehen gatishmërinë për vendosjen e bashkëpunimit me universitetet e Kosovës.

Me Iowa-n na lidhin shumë vlera të përbashkëta dhe bashkëpunimi në fushën e arsimit është e një dobie të veçantë. Ka shkruar në rrjetin social z. Ramush Haradinaj.

/MegaPress.AL/

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...