Ballina / Show Bizz / Haxhi Dauti këngëtari që i rezistoi suksesit me dekada (Foto-Video)
Loading...

Haxhi Dauti këngëtari që i rezistoi suksesit me dekada (Foto-Video)
Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet.

Haxhi Dauti quhet këngëtari i cila ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e ti të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim .

Kënga e re nga Haxhi Dauti mban titullin “Nentori i Ftot” , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.
Përndryshe artisti në fjal ka pjesmarrje të sukseseshem në Festivalin kombetar 93, 94,95 në Shqiperi me këngët “Larg u Largova “ -93, “Itaka” -94 dhe “Me flet trendafili” -95 . Top fest 10 – Vetmia, Top Fest 12 Iluzio

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …