Ballina / Lajme / Haxhinjtë e Maqedonisë arritën shëndoshë e mirë
Loading...

Haxhinjtë e Maqedonisë arritën shëndoshë e mirë

Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame informon familjarët të cilët për në haxh kanë përcjell anëtarët e familjeve të tyre dhe të gjithë besimtarët e opinionin publik, se: sot, (e shtunë 26.08.2017) me përcjelljen grupit të fundit të haxhinjëve, mori fund rrugëtimi i karvanit të pelegrinazhit të BFI-së.

– Të gjithë haxhinjtë kanë udhëtuar me Aeroplan, në relacionin Shkup- Antalija – Xhedda dhe që të gjithë kanë arritur shëndosh e mirë. Ata janë akomoduar në Hotele në Mekka ku vazhdojnë t`i kryejnë dispozitat e Haxhit.
– Paraprakisht Komisioni i Haxhit pranë Rijasetit tw BFI, së bashku me operativat e Muftinive kanë kryer të gjitha veprimet të parapara me ligj lidhur me udhëtimin e haxhinjëve në vendet e shenjta, siç është vaksinimi, marrja e vizave të haxhit dhe vizave dalëse.

– Përfshirë edhe ekipin udhëheqës dhe atë mjekësor gjithsejtë kanë udhëtuar 835 haxhinj nga Maqedonia.

/TetovaSot/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …