Ballina / Show Bizz / HISTORIKE: 3 Nentor, Festivali i pare Folklorik Shqiptar,Londer
Loading...

HISTORIKE: 3 Nentor, Festivali i pare Folklorik Shqiptar,Londer

Me 3 Nentor ne komunen, Walthamstow, Londer, per here te pare mbahet Festivali Folklorik Shqiptar ne Londer. Ky Festival organizohet me mbeshtetjen e kesaj komune ne Londer.Pasi u lidhem me organizatoren baze Juliana Shalla, organizatore e disa eventeve te tjera, na konfirmoi se Festivali do sjell ne skene artiste ne fushen e kenges, valles, e recitimit.Do te ndahen disa cmime me emertime te vecante, ne varesi te performances apo mesazheve qe do te sjellin numrat ne skene. Do te kete prezente perfaqsues intitucionale shqiptare dhe britanike, nje juri qe do ti jape cmimet perkatese.Pritet qe nga Shqiperia te kete nje bashkpunim e nje suprize ne skene, qe do ti beje bashke te gjitha institucionet per bashkpunime ne te ardhmen.Artistet jane te rinj profesioniste. Nje event qe stimulon miqesite mes shteteve e respektin per kulturat e tyre.


Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …