Por kjo nuk ndodh në veten tonë sepse disa foto të ardhura në redaksinë tonë tregojnë krejt të kundërtën.
“Në spital shkohet për hall. Mirë që nuk të mban njeri pa i dhënë lekë, por edhe i ka mbytur pislliku nga të gjitha anët”,- ka shkruar për “JOQ.al” qytetari.

Më poshtë po ju sjellim edhe fotot që janë bërë në dhoma nr.6 tek siptali i Traumës në Tiranë dhe mund ta gjykoni vetë se sa është përmirësuar shërbimi shëndetësor në Shqipëri.

Mbi të gjitha mund të kuptoni se me çfarë hapash po ecën “Reforma në Shëndetësi”./JOQ/

/ Tetova News/