Ballina / Lajme / Kosovë / Emër i ri befasues nga PDK për kryetar të Prishtinës!
Loading...

Emër i ri befasues nga PDK për kryetar të Prishtinës!

Të enjten është mbajtur Kuvend i parë zgjedhor i Degës II të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në Prishtinë.

Në këtë Kuvend zgjedhor morën pjesë 121 delegatë, ku Nijazi Gashi u zgjodh kryetar i Degës II të PDK-së në kryeqytet. Po ashtu, në këtë kuvend është zgjedhur edhe Kryesia e kësaj dege.

Dega II e PDK-së në Prishtinë unanimisht ka propozuar si kandidat të mundshëm të PDK-së për kryetar të komunës së Prishtinës në zgjedhjet lokale të 22 tetorit, kryetarin e sapozgjedhur të kësaj dege Nijazi Gashi.

Po ashtu, në këtë kuvend u propozua edhe lista e kandidatëve për Asamblenë Komunale.

/BotaSot/

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...