Ballina / Show Bizz / IB Events dhe B Models gati për Prishtina Fashion Nights
Loading...

IB Events dhe B Models gati për Prishtina Fashion Nights

Kanë qenë gjithmonë të suksesshëm e kështu do të jenë edhe në eventin e rradhës, pasi ata kanë nisur me kohë përgaditjet me detaje. Po flaism për Prishtina Fashion Night 2017 Vjeshtë-Dimër që po vjen në dy netë magjike më 27 dhe 28 Tetor, nën organizimin e IB Eventës dhe B Models. Eventi më i madh i modës ku janë të ftuar disenjatorët më të mirë shqiptarë do ta kthejë këto dy ditë në epiqendrën më të madhe të fashion ku sërish vendi do të jetë Golden Restaurant duke nisur nga ora 19:30.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …