Ballina / Show Bizz / iCache, një tjetër aplikacion modern ku mund të gjeni muzikë e video (Instruksion)
Loading...

iCache, një tjetër aplikacion modern ku mund të gjeni muzikë e video (Instruksion)

Një aplikacion shumë modern dhe i lehtë për të gjetur muzikën e preferuar por edhe video qoftë nga rrjetet sociale Youtube, Facebook, ëhatsapp e të tjera mund të gjeni edhe në iCache. Mjafton të shkarkoni atë në telefonin tuaj dhe gjithnjë mund të keni me vete muzikën e shijes tuaj. Po si bëhet shkarkimi i saj, instruksione edhe në gjuhën angleze mund të gjeni në linkun në vazhdim:

iCache downloads Audio & Video from YouTube and able to play those while you are using Facebook, whatsapp and everything else. This version is great for limited bandëidth plans and for areas without receptions such as airplanes, trains etc.

https://www.facebook.com/396773110756642/videos/405981066502513/ 

Shikoni gjithashtu

Premierë: “Hajde se u plaka” projekti i ri muzikor nga Romeo Imeraj (Foto-Video)

Pas shumë projekteve të sukseseshme Romeo Imeraj rikthehet fuqishem me nje super projekt. Plot ritem …

Loading...