Ballina / Lajme / Kosovë / Ilir Baldedaj lider me vizion të qartë për Prizrenin
Loading...

Ilir Baldedaj lider me vizion të qartë për Prizrenin

Partit politike kan publikuar listat e kandidatëve për udhëheqje të komunave. Ku çdo qytetar ka të drejt për të votuar që kur i mbush 18 vjeç. Ndërsa qytetarët e Prizrenit kan mundësi që ta zgjedhin liderin e duhur për udhëheqje të denjët të Prizrenit.

Prizreni ka nevojë për lider të ri, për ndryshime të reja. Prizreni ka nevojë për përfaqësim të denjët, për të udhëhequr denjët me qytetitn. Prizreni ka nevojë për transparencë dhe llogaridhënie ndaj qytetarëve.

Prizrenit i duhen investime të reja sepse ka nevojë për infrastruktur dhe këtë më së miri e bënë lideri nga radha e AAK-së, z. Ilir Baldedaj me numër 50- 7. Sepse Prizreni nuk është vetëm vend i cili më parë është është shikuar nga partitë politike vetëm për vota, por është vend i cili ka ambasador të artit e të tillët i duhen një vendi.

Nëse votohet numëri 50 – 7, krahu i gjeneralit dhe kryeministrit Ramush Haradinaj, të gjithë qytetarët do të trajtohen të barabart pa dallim feje dhe gjinie. Me udhëheqjen e z. Baldedaj do të ket rrugë të reja, do të ket ndriçim të rrugëve, do të sjellin investime të reja dhe përkrahje të bizneseve.

Prioritet do të jen fëmijët, të rinjët dhe do të përkrahen studentët gjatë studimeve të tyre.

Me z. Baldedaj të parin e komunes së Prizrenit do të ket prioritet edhe arsimi, shëndetësia, rrymë elektrike,do të ket ujë të pijshëm dhe pa reduktime, do të ket gjelbrim më shumë.

Një ambient pa gjelbrim është si një njeri që jeton në shkretëtirë. Do të rregullohen terrene sportive për shkolla,  shtigje për turizëm sepse Prizreni njihet për monumente historike.  Ndërsa do të ndihmohen ata që sakrifikuan vitet e tyre pensionistët dhe grupet me nevoja të veçanta.

Ndërsa përkrahje të pakufizueshme do të ken kategorit e dalura nga lufta, ata njerëz të cilët sakrifkuan gjën më të çmuar gjatë luftës së fundit në Kosovë. Do të ket përkujdesje edhe për varrezat e dëshmorëve sepse ata meritojnë që për nder të tyre të ngriten lapidar dhe të nderohen me meritat më të larta.

Do të ket vende pune, do të përkrahen bujqit sepse edhe këta njerëz luajn rol të rëndësishëm në shtet ndertimin e vendit.

Votone Ilir Baldedaj, njeriun i cili do të sjell ndryshime në qytetin tuaj.

/MegaPress/

 

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …

Loading...