Ballina / Auto / Auto Lajme / Isen Shabani mbanë premtimin e dhenë për mbylljen e deponis së egër në Negotinë
Loading...

Isen Shabani mbanë premtimin e dhenë për mbylljen e deponis së egër në Negotinë

Një problem që tangon banorët e Negotinës për 16 vite me rradhë është zgjidhur sot me mbylljen e deponisë së egër e cila për pak sa nuk ka eskaluar në një katastrofë ekologjike e kancerogjene për gjithë banorët e fshatit dhe fshatrave për rreth. Gjithë ky aksion për mbylljen e kësaj deponise është meritë e kryetarit të komunës së Vrapçishtit z. Isen Shabani i cili solli vendim mbi mbylljen e kësaj deponie.

Ndërkohë që ish kryetarët e kësaj komune gjatë gjithë kohës sa ka qenë në detyrë nuk ka marrë asnjëherë iniciativë për mbylljen e kësaj deponie.

Ndërsa kryetari aktual i komunës z. Shabani ka vendosur që zonën ku ka qenë deponia në fshatin  Negotinë mbrenda një periudhe të afatshkurte ta zëvendësojë me gjelbërim duke e mbjellur këtë vend me fidane dhe duke e lulëzuar njëkohësisht, një premtim ky i Shabanit gjatë kampanjës së zgjedhjeve lokale.

https://www.facebook.com/BluerRiverMuzdacja/?ref=nf&hc_ref=ARRbMhw7NqmlZ5YQ8cdeybuo7usgvG5yaIVxShCjJkEhcSi8TbhM5h466QHl2CBVcAI

Shikoni gjithashtu

Komuna e Sarajit, punime intensive në asfaltimin e rrugëve

Me investimet kapitale dhe infrastrukturore komuna e Sarajit, po bëhet gjysmë urbane dhe rurale. Urbanizimi …