Ballina / Lajme / Kosovë / Ish ushtari i uçk – së Adnan Hyseni kërkon ndihmë për sherim jashtë vendit

Ish ushtari i uçk – së Adnan Hyseni kërkon ndihmë për sherim jashtë vendit

Adnan Hysen ish ushtar i UÇK-së, vuan nga infektimi dhe dëmtimi në mëlçi. Ai gjendet në spital në Gjermani, por familja Hyseni në pamundësi për t`i mbledhur 70.000 mijë euro, për mbulim të shpenzimeve për kurim pasi që të hollat çka i kan pasur i kan shpenzuar për terapi të Adnanit.

Andaj familja Hyseni lusin të gjithë ata persona të cilët kan mundësi ta ndihmojnë këtë ushtar, i cili shpëtoj shumë jetra gjatë viteve të luftes.

Adnani nuk e kurseu veten e tij edhe pas luftes, i cili ju ka ndihmuar shumë familjeve në forma të ndryshme. Numëri kontaktues i familjes Hyseni është: 049 158 888.

Nr i xhirollogarisë në NLB : 1706003034174223

/MegaPress.AL/

Loading...

Shikoni gjithashtu

Aktivistja shqiptare,mes Europes:Shoqatat globaliste serbe te grave, s’njohin viktimat e dhunes seksuale te Kosoves.

Pas një konference në Bruksel për sigurine e shteteve me rastin e 10 Vjetorit të …