Ballina / Lajme / Kosovë / Kabashi falenderon të gjithë përkrahësit e AAK-së
Loading...

Kabashi falenderon të gjithë përkrahësit e AAK-së

Kandidati për Kryetar Komune në Prizren z. Lulzim Kabashi ka falenderuar të gjithë përkrahësit e tij gjatë këtij një mujori fushatë parazgjedhore.

Kabashi ndihet i lumtur dhe shumë falenderues pasi që kudo që ka shkuar ka gjetur përkrahje dhenepërmjet kësaj fushate ka pasur mundësi të shpalos programin për qeverisje.

Programi i tij do të fokusohet veçanërisht në zhvillimin dhe përkrahjen e Rinisë.

Kjo do të ndodhë përmes krijimit të një fondi të qëndrueshëm për përkrahje të sektorit rinor në komunën e Prizrenit, krijimit të mundësive dhe hapësirës së mjaftueshme për të rinjët në proceset vendimmarrëse të Komunës së Prizrenit. Sidomos kur ka të bëjë me çështjet të cilat e prekin rininë e Komunës së Prizrenit.

/MegaPress.al/

 

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...