Ballina / Show Bizz / Kampionia e Italisë vjen në Tiranë
Loading...

Kampionia e Italisë vjen në Tiranë

Nuk po flasim për sportiste e as miss. Edhe pse e bukur dhe me fizik bëhet fjalë për verë! Shumë do thonin akoma më mirë. E kemi fjalën për etiketën Selvarossa të kantinës puljeze Due Palme! Kantina po zhvillon nëpër Tiranë disa degustime ekskluzive duke përzgjedhur vende të ndryshme dhe të ftuar të larmishëm në grupe të vogla! Le të shpresojmë se do e zbulojmë se ku zhvillohet degustimi i radhës!

      

Shikoni gjithashtu

Këngët e suksesëshme të Berat Alili & Rexhije Fazliu (Foto-Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive. Fal zerit shumë melankolil dhe te veqant Berat …

Loading...