Ballina / Stili / Seksi dhe Dashuria / Katër pjesë në trupin e femrës të cilat nuk bën t’i prekni gjatë seksit
Loading...

Katër pjesë në trupin e femrës të cilat nuk bën t’i prekni gjatë seksit

Edhe pse gjatë seksit rekomandohet të kërkoni zona të reja erogjene te partneri, ekzistojnë pika në trup të cilat do të duhet t’i shmangni.

Femrat kanë zbuluar që prekja e këtyre pikave u shkakton ndjenjë të pakëndshme dhe dhembje, transmeton MegaPress.

Ja për cilat pjesë të trupit është fjala:

Cerviksi

Cerviksi është gryka e mitrës. Edhe pse nuk mund ta shihni, është e mundshme ta prekni me penis.

Megjithatë, nëse arrini ta bëni këtë, kjo do të thotë që partnerja juaj nuk është mjaft e eksituar – sepse kur femra eksitohet mitra “ngrihet” dhe bën më shumë vend në vagjinën e femrës. Kjo te femra shkakton ndjenjë të pakëndshme.

“Koka” e klitorisit

Edhe pse prekja e klitorisit mund t’u jetë përvojë kulmore, shpesh mund të jetë edhe shumë e dhembshme. Për çka është fjala?

Në majë të klitorisit gjenden mbarimet nervore, prandaj nëse femra nuk është e eksituar, prekja mund t’i shkaktojë dhembje.

Shputat

Shumica e femrave nuk dëshirojnë prekjen e shputave gjatë seksit. Kjo do të thotë, edhe pse ka të mbathura çorape, nuk duhet t’ia hiqni nga këmbët e saj.

Për të arritur femra orgazmën, ajo duhet patjetër të jetë e relaksuar maksimalisht. Këmbët e ftohta asaj aspak nuk i ndihmojnë.

Vrima anale

Në rast se nuk keni biseduar për të dhe nuk keni marrë lejen, mos e prekni këtë vend.

Kini parasysh që shumicën e femrave prekja e kësaj pike nuk i eksiton, prandaj derisa të mos ju lejojë mos e bëni atë krye në vete. /MegaPress/

Shikoni gjithashtu

+ 18 / Modelja më seksi ruse

Viktoria Odintcova nga Shën Petersburgu cilësohet një modelet më seksi ruse. /MegaPress.AL.