Ballina / Auto / Auto Lajme / Koenigsegg Ccxr Trevita vetura më e shtrenjët në botë 4.9 Milion dollar ( Video )
Loading...

Koenigsegg Ccxr Trevita vetura më e shtrenjët në botë 4.9 Milion dollar ( Video )

Kompanitë e prodhimit të veturave së fundmi janë duke u përpjekur që në treg të lansojnë vetura me shpejtësi marramendëse por edhe të shtrenjëta.

/MegaPres/

 

 

 

Shikoni gjithashtu

Komuna e Sarajit, punime intensive në asfaltimin e rrugëve

Me investimet kapitale dhe infrastrukturore komuna e Sarajit, po bëhet gjysmë urbane dhe rurale. Urbanizimi …

Loading...