Ballina / Lajme / Kosovë / Kompania e Ujësjellësit Regjional në Prishtinë: 1 shtatori dita e shfuqizimit të ligji për faljen e borxhit
Loading...

Kompania e Ujësjellësit Regjional në Prishtinë: 1 shtatori dita e shfuqizimit të ligji për faljen e borxhit

Kompania e Ujësjellësit Regjional në Prishtinë, u bënë thirrje publike të gjithë konsumatërvë të cilët i kan borxh kësaj kompanie për faljen e borxhit.

Kjo kompani apelon që konsumatorët ta shfrytëzojnë këtë të drejt sa më parë sepse afati i fundit është 1 shtator 2017.

Ua kujton se Ligji për faljen e borxhit vlen për vitin 1999-2000 dhe se në shtator do të shfuqizohet.

Ndërsa konsumatorët të cilët e kalojnë këtë kohë do të përballen me:

Shkyçje nga rrjeti i furnizimit me ujë,

Faturimin e shërbimit të vërejtjeve dhe shkyçjes-rikyçjes,

Paditë Gjyqësore,

Arkëtimi i dhunshëm përmes përmbaruesve privat.

Procedurat e rregullimit të borxheve bëhen në zyrat e selisë qëndrore në Prishtinë  dhe në zyrat e ndërmarrjes në komunat: Fushë Kosovë, Obiliq, Podujevë, Drenas, Shtime, Graçanicë dhe Lipjan.

/MegaPress/

 

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …