Ballina / Show Bizz / Kompleksi Klevis Halili ofron meny speciale për turistët në Shqipëri
Loading...

Kompleksi Klevis Halili ofron meny speciale për turistët në Shqipëri

Një biznes që gjithmonë ka treguar ndër vite shumë suksese pasiqë është një punë që ju duhet gjithmonë qytetarëve. Bëhet fjalë për një biznes të tërë që nga Shopping Center që përfshinë edhe, Lavazh special për larje tapicerie me solucione angleze, autoservis, lyerje makinash, drejtim shasije, pjesë këmbimi edhe me porosi për të gjitha llojet e makinave si dhe biznese të ndryshme që mbajnë firmën e Klevis Halilit. Të gjitha këto por edhe shumë shërbime tjera ju mund t’i gjeni në auto servis Klevis Halili. Gjithashtu, ju tek ky serviz mund të gjeni edhe shërbime të tjera pasiqë servisi ofron elektrout xhenerik llamarinist. Për një shërbim të jashtëzakonshëm ju duhet të vizitoni këtë auto servis Klevis Halili për t’u ndarë të kënaqur dhe të sigurtë me makinat tuaja. Shoping center Klevis Halili vjen me oferta dhe ulje çmimesh për këtë fund vit në secilin artikull derisa adresa ku mund të drejtoheni është bulevardi Blu Kamez, rruga nacionale Tiranë – Fushëkrujë. Një brand tashmë i forcuar dhe super i njohur në gjithë trojet shqiptare por edhe më gjerë, Klevis Halili vazhdon të surprizojë konsumatorët me shërbimet që ofron. Andaj ia vlenë të vizitoni Shopping Center Klevis Halili që të gjeni të gjitha gjërat që dëshironi. Kompleksi Klevis Halili gjithashtu ofron një meny speciale për turistët. Në mënyre që të jetë sa më i shpejtë shërbimi mund të bëni një prenotim. Prenotimi mund të kryhet nëpermjet numrit te telefonit ose kontakt direkt. Adresa Kamëz, rruga nacionale Tiranë -Fushëkrujë.


Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …