Ballina / Lajme / Kosovë / ” Kosova e Re” do të ndertohet nga investitorit amerikan “Countour Global”
Loading...

” Kosova e Re” do të ndertohet nga investitorit amerikan “Countour Global”

Në 10 vjetorin e pavarësisë së shtetit po shënojmë edhe arritjen e pavarësisë së plotë energjetike.

Një dekadë përpjekje për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”, u finalizuan me marrëveshjen ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe investitorit amerikan “Countour Global”.

Ky është investimi më i madh privat në historinë e Republikës sonë dhe më i rëndësishmi për sektorin e energjisë.

Ndërtimi i termocentralit energjetik “Kosova e Re”, do t’i japë energji të re zhvillimit ekonomik të Kosovës. Ka shkruar në rrjetin social presidenti i Kosovës z. Hashim Thaçi.

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...