Ballina / Lajme / Maqedoni / Kumanova, për 12 vite bastion i LSDM-së
Loading...

Kumanova, për 12 vite bastion i LSDM-së

Qyteti i Kumanovës tashmë për 12 vite faktikisht treQyteti yteti i Kumanovës tashmë për 12 vite faktikisht tre mandate është në dorë të LSDM-së. Këtë herë LSDM e Zoran Zaevit në këtë qytet kandidon deputetin aktual nga ky qytet Maksim Dimitrievskin i cili tashmë është shndëruar në një fenomen pasiqë kampanja e tij po bëhet në shumë gjuhë përfshirë dhe atë shqipe ndërkohë që Dimitrievski ka pushtuar gjithë qytetin me bilborde kurse në trend tashmë është fotoja të cilën e prezantojmë në vazhdim, ku një simpatizant i LSDM ka rregulluar në flokë numrin 19!

Shikoni gjithashtu

Elezi: Mekanizmi i Faktoringut mund të përmirësojë likuiditetin e kompanive vendore

Sot është mbajtur Konferenca e parë regjionale në temë ‘Faktoringu si mënyrë alternative për financim”, …