Ballina / Show Bizz / “Kur vjedhja kthehët në Art”
Loading...

“Kur vjedhja kthehët në Art”

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Element man. Element man sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ French Trip” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të ri janë pritur mirë nga publiku, Elemet man është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes . Kënga – French trip menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive. Përndryshe ky mega projekt i bë krenar gjithë Shqipet e Frances dhe shqiptaret në gjithe Boten.
Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …