Ballina / Lajme / Kosovë / Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?
Loading...

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson se do të konfirmohet si deputete në këto zgjedhje.

Por, kush është Manuella Koni, cili është shkollimi i saj, cilat janë aktivitetet e saj politike dhe kontributi i saj në partinë që i takon, si më poshtë në pika të shkurtëra mund informohuni më në detale.

“Kush eshte Manuella Koni
Manuella Koni ka lindur me 17 mars 1981, në Prizren.
Shkollën fillore e kreu në Prizren, shkollën e mesme të Mjekesisë në Prizren, për të regjistruar Fakultetin e Mjekësisë në drejtimin Mamis.
Duke u shpallur studente e dalluar si absolvent e kreu Fakultetin e Mjekësisë.
Si infermiere e Mamis filloi punën në Prizren në spitalin rajonal të Prizrenit.
Pas punës së palodhur ajo vendosi ti bashkohet Partis Euroatlantike të Kosovës që të jete zëri i shëndetësis ne Parlament të Kosoves
Kjo ishte vendimi kycë që të kandidoj per deputet.
Ajo poashtu vendosi qe te perkrah spitalin rajonal te Prizrenit dhe gjitha komunave te tjera te cilat te zgjidh problemet dhe te metat e qdo institucionit te shendetesis.

Eshte e martuar ka 2 femijë.
Perveç punes si Mamiste, ajo vendosi si nje femer e fuqishme dhe humanitare vendosi qe te mos ndalet ne rrugetimin duke e shyrber popullit te saj dhe te ndihet zeri i gruas ne Parlamentin e Kosoves
Me Manuellen Shëndetesia do te lulezojë ..

Manuella Koni #14
Partia Euroatlantike e Kosoves PEK #129

Ndonjëherë nuk janë ilaçet që shërojnë. Një fjalë e ngrohtë, një buzëqeshje një shtrëngim duarsh,një përqafim i japin pacientit fuqinë dhe dëshirën për ta përballuar sëmundjen. Mjeku nuk duhet të jetë assesi një mekanizëm që punon brenda orarit për të risistemuar ingranazhe pajisjesh të çrregulluara. Në sytë e çdo pacienti mjeku është hyjni. Sytë, veshët dhe gjithë qenia e të sëmurit drejtohen tek ai. A mund ta merrni me mend zhgënjimin, hidhërimin,trishtimin,dhim
bjen dhe lotët që derdh pacienti pas një fjale te pamenduar, pas një neglizhence të pastudiuar. Më jepni Besimin tuaj, që me votën tuaj të bëj ndryshime të mëdha në Sistemin Shëndetësor.JETA E PACIENTIT ËSHTË E VLEFSHME

Flet, Shqip Anglisht Gjermanisht dhe Serbokroatisht”, thuhet në një biografi të shkurtër të Manuelles.

Shikoni gjithashtu

Intervisë me Valentina Shala Bajrami, kandidate e NISMËS Socialdemokrate për deputetet të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Valentina Shala Bajrami është njëra ndër aderueset me emër në Nismën Socialdemokrare. Pas një karriere …