Ballina / Show Bizz / Kush po e “pengo” suksesin e këngës GUCCi te Capital T FOTO-VIDEO
Loading...

Kush po e “pengo” suksesin e këngës GUCCi te Capital T FOTO-VIDEO

Marin është emri i këngëtarit shumë të ri po që po bënë revulucion në muziken Shqiptar. Kënga GUCCI e Capital T doli që nuk është produkt 100 % i këngëtarit. Kjo kenge realisht është produkt i këngetarit te ri nga Shqipria me emrin Marin.
Marin ka shkaktuar temert ne media online tërmet ky që detyroi Capital T ta bllokoi këngën në youtube.

Loading...

Shikoni gjithashtu

Premierë: “ NOMADET” Super Projekti Muzikor nga TRINIUM X DEEZY X BERNIE (Foto-Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma …

Loading...