Ballina / Stili / Sport / Fitness / Ky ushtrim boksi është më efektiv në skulpturimin e muskujve të barkut sesa çdo ushtrim tjetër (Video)
Loading...

Ky ushtrim boksi është më efektiv në skulpturimin e muskujve të barkut sesa çdo ushtrim tjetër (Video)

Nëse dëshironi që sa më parë të keni muskuj barku, atëherë ndoshta ka ardhur koha t’i shmangni barkoret.

Barkoret dinë të jenë ushtrimi primar i shumë njerëzve të cilët dëshirojnë të ndërtojnë muskuj barkut, dhe pavarësisht se ndihmojnë në targetimin e muskujve abdominal, ekziston një ushtrim tjetër i cili është më efektiv sesa barkoret.

Dennys Lozada, trajner i Nike, në videon e mëposhtme demonstron një teknikë boksi me të cilën i ushtron muskujt e tij të barkut.

Ai sugjeron ta perfermoni këtë ushtrim për 30 deri në 45 sekonda me 10 deri 15 sekonda pushim për tri runde. /MegaPress/

Shikoni gjithashtu

Valon Faiku profesionisti i fitnesit dhe trainer i liçensuar nga Federata e Bodybuldingut të Kosovës

Valon Faiku është një nga trajnerët më të njohur në Kosovë. Këtë profesion e ushtron …