Ballina / Lajme / Kosovë / Limaj : Nisma është një koncept që jep zgjedhje për mundësi
Loading...

Limaj : Nisma është një koncept që jep zgjedhje për mundësi

Deputeti i Nisma për Kosovën z. Fatmir Limaj, në përfundim të fushatës zgjedhore, përmes një video i ka falenderuar të gjithë antarët e NISME-s, për durimin dhe përkushtimin e punës gjatë kësaj fushate zgjedhore.

Ndërsa z. Limaj beson se është derguar mesazhi tek të gjithë, se program i tyre është ai i cili ju siguron të ardhmen, ju flet për ndertimin e zhvillimin. Është një koncept që jep zgjedhje për mundësi.

/MegaPress.al/

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...