Ballina / Lajme / Kosovë / Lulzim Kabashi, kandidat nga AAK për kryetar të Prizrenit ka falenderuar qytetarët e Prizrenit

Lulzim Kabashi, kandidat nga AAK për kryetar të Prizrenit ka falenderuar qytetarët e Prizrenit

Në përfundim të fushatës zgjedhore për zgjedhjet lolake, Lulzim Kabashi, kandidat nga radhët e AAK-së për kryetar të Prizrenit ka përmbyllur fushatën me një deklaratë mjaftë përmbajtësore.

Në postimin i cili duket sikur një dokument mirnjohjeje, Lulzim Kabashi shkruan.

Dua të ju falenderoj nga zemra për mbështetje dhe besimin tuaj për një muaj fushatë. Në të gjitha takimet me ju, jam ndjerë i fuqishëm në plotësimin e misionit tim.

Kam gjetur energjinë e mjaftueshmë për të realizuar programin qeverisës për Prizrenin. Program që ka buruar nga ju për Prizrenin, e që dua ta bëj realitet.

Fushatën po e përmbyll me besimin e plotë që edhe me 22 tetor do kem mbështetjen tuaj me votë. Për ta bërë realitet vizionin tim për Prizrenin voto numër 50.

Loading...

Shikoni gjithashtu

Aktivistja shqiptare,mes Europes:Shoqatat globaliste serbe te grave, s’njohin viktimat e dhunes seksuale te Kosoves.

Pas një konference në Bruksel për sigurine e shteteve me rastin e 10 Vjetorit të …