Ballina / Lajme / Kosovë / Lulzim Kabashi nga AAK zbërthen saktë mënyrën se si mund ti realizojë premtimet e tij.
Loading...

Lulzim Kabashi nga AAK zbërthen saktë mënyrën se si mund ti realizojë premtimet e tij.

Thuaja se në secilin takim dhe në secilin debat shquhet për mënyrën e saktë të komunikimit dhe sqarimit të opinioneve të tij.

Madje, ditë më parë ai u vlerësua lartë edhe nga të gjithë opinionistët pa përjashtim, pikërisht për saktësinë e mendimit dhe sqarimit të ideve të tij në debatet dhe përgjigjet konstruktive. Duket se kandidati nga radhët e AAK-së për Prizrenin, ka të qartë secilën problematikë qytetare dhe ato të pazgjidhurat nga mandatet e kaluara të qeverisjeve të tjera.

Udhëheqja e bizneseve për një kohë të gjatë, aktivizimi i tij në politikë për  gjithë këtë periudhë kohore respektivisht edhe pjesmarrja e tij në Asambletë Komunale, kanë krijuar një lider të qëndrueshëm dhe njohës të qështjeve politike e problematike si dhe gjetjen e zgjidhjeve e atyre problematikave.

Një veçanti që e karakterizon kandidatin nga radhët e AAK-së është edhe pjesmarrja e drejtpërdrejtë në udhëheqjen e luftës së Kosovës në periudhën 1998-9, gjë e cila i ka krijuar një avantazh besueshmërie dhe kredibiliteti të qëndrueshëm në opinion publik.

Aktivizimi i tij në qështje bëmirësie, mënyra e tij e komunikimit me të tjerët dhe vendosmëria parimore në mendimin konstruktiv është një veçanti tjetër e cila veçon karakterin poliedrik të kandidatit të AAK-së për kryetar të Prizrenit.

/Megapress.al/

Për më tepër mund të ndiqni këtë video të prezantimit të tij në fshatin Shkozë!

Shkruan: Megapress.al

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …