Ballina / Auto / Makina elektrike TC-X thyen rekordin botëror ( Video )
Loading...

Makina elektrike TC-X thyen rekordin botëror ( Video )

Inxhinjerët True Cousinse kan krijuar veturen elektrike më të shpejtë në botë.  Vetura  e quajtur TC- X, është makinë elektrike, e cila  për 4.89 sekonda  dhe 233km/h arrin,  1/8 milje. Ndërsa  100km/h arrin për 1.5 sekonda.

Ndërsa kjo kompani ka krijuar edhe motoçikleta të vogëla elektrike dhe bateri, ku janë më të shiturat në botë./ MegaPress/

Shikoni gjithashtu

Komuna e Sarajit, punime intensive në asfaltimin e rrugëve

Me investimet kapitale dhe infrastrukturore komuna e Sarajit, po bëhet gjysmë urbane dhe rurale. Urbanizimi …