Ballina / Auto / Auto Lajme / Mazda vjen në treg me ndryshime të mëdha
Loading...

Mazda vjen në treg me ndryshime të mëdha

Mazda vjen në treg me ndryshime të mëdha me një lloj të ri,  të një motorri djegës.

Mazda do të arrijë në vitin 2019 dhe  me anë të këtij motorri  do të përdorë ndezjen e kompresionit , një sistem djegieje që ka qenë në dispozicion vetëm për motorët me naftë më parë.
Mazda gjithashtu ka premtuar të prezantojë EV (automjetet elektrike) në tregje të caktuara nga viti 2019 dhe të fillojë testimin e teknologjisë së vet autonome të ngasjes.

/MegaPress/

 

Loading...

Shikoni gjithashtu

Veturat më të shtrenjëta në botë me pamje të anijeve kozmike

Makinat më të shtrenjta në botë janë shumë më tepër se transporti. Këto pjesë të …

Loading...