Ballina / Show Bizz / Muzike / Mc Qoppa fajtor?!!!
Loading...

Mc Qoppa fajtor?!!!

Rap-artisti nga Prizreni kësaj here ka goditur me një projekt ku kryekput i përshtatet kohës në të cilën jemi duke e kaluar. Ky projekt i cili siq jemi mësuar në të kaluarën nuk është bashkpunim por më shumë ngjanë si një dialog i ashpër ose betejë artistike me një artist të ri, këta të dy kanë prekur problemet në të cilat po kalon shoqëria kohët e fundit.

Mc Qoppa për MEGA PRESS thotë së është inspiruar nga problematikat e të rinjëve në Kosovë ku shumica posedojnë armë pa leje, konsumojnë lëndë narkotike si dhe raportimet e mediave për kanosje dhe vrasje nëpër oborret e shkollave prandaj ai shton se ndihet i obliguar për të dhënë këso lloj mesazhe sepse siq e konfirmon edhe artisti është pjesë e fajit pasi që edhe Qoppa ka kultivuar në të kaluarën Gangsta-rap ku përmbajtja e teksteve ishte dhunë, drogë, sharje dhe përqarje.

Për fund Mc Qoppa thotë se edhe pse kësi lloj të muzikave shumë rrallë shëndrohen ne hite ai është i kënaqur me atë se si e ka pritur publiku dhe se mendon që do të vazhdojë të jep mesazhe të tilla!/MegaPress/

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …