Ballina / Fun / Megapress.al ju uron të gjithë besimtarëve festën e Kurban Bajramit
Loading...

Megapress.al ju uron të gjithë besimtarëve festën e Kurban Bajramit

Me dëshirën më të madhe për shëndet dhe lumturi në familjet dhe jetën tuaj, stafi i gazetës MegaPress.al ju uron festën e shenjtë të Krban Bajramit!

Paqja dhe lumturia qofshin me ju besimtarë!

Shikoni gjithashtu

Kush e di???

Kush e di ???