Ballina / Lajme / Meta bënë thirrje tu ndihmohet personave me aftësi të kufizuara
Loading...

Meta bënë thirrje tu ndihmohet personave me aftësi të kufizuara

Në një postim në rrjetin social presidenti i Shqipërisë z. Ilir Meta ka ftuar të gjithë për t`i përkrahur personat me aftësi të kufizuara.

Ai gjithashtu ka treguar se do t`i mbështet në çdo mënyrë të mundëshme kë kategori.

Postimi i plotë

Të dashur miq, sot në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuar, i ftoj të gjithë të sensibilizohen dhe reflektojnë më shumë për të ndihmuar integrimin e tyre të plotë në shoqëri.
Në takimin që zhvilluam sot, i sigurova se mbështetja dhe dialogu im me ta, do të jetë i përhershëm.

/MegaPress.al/

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...