Ballina / Show Bizz / Meti gjithmonë në shoqëri të femrave të bukura (Foto)
Loading...

Meti gjithmonë në shoqëri të femrave të bukura (Foto)

Ndonëse jemi mësuar gjithmonë të shohim me këngë të bukura dhe shumë ritmike, Meti Bërbatovci nuk lë anësh edhe shoqërinë me femrat e bukura. Jeta e tij në Zvicër është gjithmonë full, i angazhuar me punë dhe obligime ndërkohë që ndanë kohë dhe për gjininë e bukur. Femrat të cilat shoqërojnë Metin mbajnë mbi kokë kurora të ndryshme të bukurisë nga spektaklet e njohura qoftë në Zvicër apo nëpër botë sepse dhe vet Meti është i angazhuar në një nga spektaklet më të organizuara në Zvicër. Projekti i tij i fundit mban titullin ‘Senjorita’ e që deri më tani ka ecur shumë mirë me plot klikime dhe pëlqime nga publiku.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …

Loading...