Ballina / Ekonomi / Ministria e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit edhe një mundësi për biznesin
Loading...

Ministria e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit edhe një mundësi për biznesin

Ministri i Inovacionit dhe Ndermarrsisë z. Besim Beqaj, priti delegacionin nga Oda e Afarizmit Kosovës (OAK) të shoqëruar nga biznese anëtare OAK-ut, delegacion ky i kryesuar nga kryetari i Bordit, z.Skënder Krasniqi me bashkëpunëtorë.

Gjatë këtij takimi z. Krasniqi dhe përfaqesuesit e bizneseve e uruan Ministrin Beqaj për pozitën e re, duke i dëshiruar punë të mbarë.

Në këtë takim u diskutuan disa çështje shumë të rëndësishme, ndër të cilat ishin: mbështejta e ideve të reja innovative dhe teknologjisë informative me qëllim të rritjes ekonomike dhe zhvillimit të vendit, rritja e punësimit të të rinjëve, zhvillimi i ndërmarrësisë përmes programeve të trajnimit/ konsulencës në përputhje me kërkesat dhe profilet e tregut të punës, krijumi i mekanizmave institucional kordinues në mes të shkencës, sektorit privat dhe politik- bërjes.

Ndërsa Ministri Beqaj falënderoi për vizitën delegacionin e OAK-së së bashku me përfaqesuasit e bizneseve, duke premtuar se do të bashkëpunojnë ngushtë për të krijuar një klimë më të mirë të të bërit biznes në vend.
Në përfundim të takimit të dyja palët dhe përfaqesuesit e bizneseve u shprehën të gatshëm për bashkëpunim të afërt dhe u pajtuan se është shumë e rëndësishme që të ndërtojmë marrdhënie bashkëpunimi me qëllim të rritjes së ekonomisë së vendit.

/Megapress.al/

Loading...

Shikoni gjithashtu

Zv.ministrja e financave Elezi nesër hap konferencën me temë ‘Përmirësimi i sistemit për kontrollë të brendëshëm’

Shkup, 12 qershor – Nesër e enjte (13 qershor 2019), me fillim në ora 10:00 zëvendës …

Loading...