Ballina / Show Bizz / Nailek ka sjellur një mega projekt
Loading...

Nailek ka sjellur një mega projekt

Nailek ka sjellur projektin e rradhës, por kësaj here shumë në menyrë profesionale. Projekti ,,Sja kanë idenë,, është shkruar nga vetë NAILEK ndërsa muzika nga BledBeats si dhe me një videoklip fenomenal nga VSM. Vlenë të theksohet së ketë projekt e ka mbikqyrur menaxheri i industrisë muzikore Labinot Nuraj. Videoklipi është publikuar në kanalin më të madh shqiptarë ArkivaShqip. E vecanta e Nailek është se njihet si një nga reperat e paktë që në tekstet e tyre trajtojnë temat sociale.

https://www.youtube.com/watch?v=A4yq2tu6ao0Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …

Loading...