Ballina / Ekonomi / Ndryshimi i temperaturave ka ndikuar në zvogëlimin e rendimentit në të gjitha kulturat bujqësore
Loading...

Ndryshimi i temperaturave ka ndikuar në zvogëlimin e rendimentit në të gjitha kulturat bujqësore

Ndryshimet e temperaturave kanë ndikuar negativisht në të gjitha kulturat bujqësore në vend. Bujqit ankohen se këtë vit kanë rendiment më të ulët në të gjitha kulturat kurse profesorët e bujqësisë thonë se arsye për këtë është mungesa e ujit.

Shikoni gjithashtu

Ministria e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit edhe një mundësi për biznesin

Ministri i Inovacionit dhe Ndermarrsisë z. Besim Beqaj, priti delegacionin nga Oda e Afarizmit Kosovës …

Loading...