Ballina / Show Bizz / Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve
Loading...

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në Kosove. Por ajo që po arrin ta mposht panikun në këto ditë, është kreativiteti i të rinjve në rrjetet sociale dhe publikimet që ata bëjnë. E një nga këto është është fotografia më poshtë që po shpërndahet. Kjo fotografi nga i riu kosovar Besim Gjuka, po shpërndahet shumë në rrjetet sociale madje po arrin sado pak të krijoje të qeshura së bashku me shumë krijime nga personat që po vazhdojnë të qëndrojnë në shtëpitë e tyre nga virusi Korona

Shikoni gjithashtu

“Kur vjedhja kthehët në Art”

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma …